Hur sploder fungerar

Skärmklipp Här går du in på sploder.

Skärmklipp Om du vill spara dit spel så måste du göra en inloggning eller gubbe då trycker du på sign up.

 

Skärmklipp Sen när du har gjort ett konto så trycker du på Make a game.

 

Skärmklipp När du har tryckt på Make a game så finns det 4 olika sags spel du kan på.

Skärmklipp Jag valde arcade spelet. Men sen så om du valde det spelet så tryck på create sen på Skärmklipp   sen trycker du på Skärmklipp för att göra level 1 sen så kommer det att komma upp så här och då väljer du vad du vill göra för sags värld.Skärmklipp  och så väljer du och trycker på create. SkärmklippNär du har tryckt på det så kommer det upp såhär. SkärmklippDet är är en liten snabb värld. Men på dom sakerna jag har ringat in så på den ringen längst upp där finna det satt man kan sätta dit mark svampar tunlar vatten och massa mer saker. PÅ den andra ringen finns det mynt dimamater och annat sånt. Och den trejde så finns det bara monster. Och på pilden där trycker man och man vill göra level 2,3,4,5…. Sen om du vill spara spelet så tryck på pilen där nere 3 gånger sen på save och döp dit spel. Sen är dit spel klart och du kan börja spela det:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>