Johannes om sploder

När jag kollar på andras sploderspel så ser jag hur fort vi har lärt oss om sploder. Vi har också hjälpt varandra t.ex. om jag inte skulle veta hur man lägger ut gubbar så frågar jag någon och då lär jag mig det och då kan jag också hjälpa folk med det och tillslut så kan alla det.Jag vill att vi ska fortsätta med det här. Jag tycker att det är coolt att kunna programmera. När man tittar på när vi ska håller på med sploder ser det ut som om vi bara sitter och spelar hella lektionen men igentligen så lär vi oss, vi lär oss dataspråk. Det bra att kunna dataspråk för i framtiden så kanske programmering är ett vanligt ämne som man burjar med i förskoleklass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>