Kojo och kodu

Kojo
Vi har jobbat med ett program som heter Kojo. Det är ett spel som man säger till en skölpadda instruktioner och så följer den det. Man kan göra nästan vad som helst t.ex. munkar, olika mönster och andra saker. Vi jobbar med det här för att vi ska lära osss dataspråk. När vi sitter där så ser det bara ut som om skölpaddan rör sig men bakom allting finns massor av datakoder

Kodu
Vi har jobbat med ett program som heter Kodu. Det är ett spel där man programmerar olika världar som man kan spela på Xbox och datorn. Vi gör det här också för att lära oss dataspråk. När man jobbar med Kodu så kan man t.ex. läga till mark, gubbar, pengar, fiender och andra saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>