Alicia om kodu!

Skärmklipp koduHej jag tänkte bäretta lite om knapparna och hur dom fungerar! Om man trycker på gröna huset så kommer det upp en home meny. Då kommer det upp massa saker som t.ex Play world , load world eller save world . Om du trycker på play word så börjar du spela spelet eller nån annans. Och om du trycker på save world så sparas din värld .  Om du trycker på play knappen så börjar du spela. Men om du trycker på handen så kan du zoma in och ut . Om du väljer att  trycka på kodu guben så kommer själva menyn upp och där kan du välja om du vill ha äpplen eller en sten eller nåt annat . Pensen gör att du kan välja vilken färg elr mönster du vill ha !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>