vad jag tycker om kodu!!/Sandra

Det var lite konstigt i början för då fattade jag ingenting jag visste inte ens hur man la till mark eller tog bort mark. Men sen när vi hade hållt på med det en liten stund så fattade jag lite alla fall. Att programera gubbarna är fortfarande lite konstigt för om man vill att gubbarna ska skjuta så vet jag om jag inte hur man gör jag får alltid fråga kompisar eller lärare. men det viktigaste vet jag hur man gör och det är att gå och styra gubben. man vänster klickar på gubben och då komer man till en typ av meny och då tryker man högst upp där det står programera. sen kommer man till en slags annan meny där man kan välja vad gubben ska göra. Där kan man välja om dem ska skjuta och det har inte jag lärt mig en man man kan göra det i alla fall på något sätt. Man kan också välja vad man vill styra med om man vill styra men wasd eller pilarna. Tack och hej levepastej!!!

/SANDRA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>