Kojo är ett program jag rekommenderar! //Simon K

I början tyckte jag att kojo var ett trist program som bara handlade om en sköldpadda. Jag kunde redan lite om programmering. Eftersom jag redan kunde programmera lite så tyckte jag att kojo var för lätt. Jag satt bara och försökte utveckla samma mönster hela tiden. Tillslut lärde jag mig alla kommandon i mitt mönster utantill. Men en dag gick jag in på en instruktionssajt för kojo och hittade lite kommandon som jag kände igen från den programmering jag brukar använda hemma. Då testade jag att skriva ungefär samma kod som jag hade gjort hemma med ett annat program, och det fungerade. Det var då jag började gilla kojo.

Jag får ut massor av blogginlägg nu. I början, när vi precis hade startat med kojo, skrev jag inte ett enda blogginlägg. Nu får jag nästan ut ett om dagen. Kojo är ett program som jag rekommenderar! //Simon Koser

Bild från ett kojoprogram som jag har gjort:

Hela c

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>