Philip om sploder!!!!

Vi har börjat jobba med ett nytt program som heter sploder. Sploder gör man egna spel på så det är inte likadant som kodu. Jag tycker att sploder är lättare en kodu och det är ungefär lika roligt. Det finns inte så mycket likheter med kodu och sploder kodu är mer programering men sploder är lite mindre programering. Det som är roligare med sploder är att man kan göra olika sorters spel som skjutspel eller som super mario och mer. Kodu är svårare en sploder för att på kodu får man inte lägga ut för mycket mark och man måste sätta ut en gubbe och sen gå in på den och ficksa så den kan åka,skjuta,hoppa. Men på sploder sätter man ut gubbar som skjuter mot en när man kommer mot den. Men på kodu måste man ficksa allt det men på sploder är det ficksat. Så sploder är enklare en kodu men det är lika roligt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>