Victor och Johannes om Sploder

Sploder är ett spel där man kan göra spel. Sploder är ungifär som kodu. Sploder är ganska lätt men ändå lite svårt. Det lätta är att på Kodu behövde man ställa in hur gubben skulle gå och hoppa men på sploder så är det redan programmerat. Det svåra var att man inte visste vad man skulle göra för spel. Skilnaden mellan Kojo och Sploder är väldigt stor. Skillnaden är att på Sploder kan man göra världar och sånt och på Kojo kan man bara göra mönster och sånt. Skillnaden mellan Sploder och Kodu är att Sploder är mycket lättare men annars så är det nästan ingen skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>