Celia om sploder

Skärmklippdet här är jag på sploder:D.Sploder är ett program som man kan göra egna spel på. Man kan göra olika slags spel man kan göra krigs spel och typ super mario spel och puzzel. Jag håller på att göra en spel nu med Camila, det är mycket lättare än kodu ! Och det blir mer roligare när man förstår vad man gör:p. Kodu och sploder är lika för det första så kan man på båda göra egna spel och man ska göra satt man får fiender på båda spelen. Jag tyckerr att sploder är roligare för det är lättare och då förstår man mer på kodu är lite svårare (tycker jag) och då fattar man inte riktigt vad man gör typ. På kodu kan man inte göra samma spel som på sploder typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>