Camila om sploder

                                    jag på sploder Detta är jag på sploder

Jag tycker att sploder är det roligaste av det vi har hollt på med. Sploder är nästan som Kodu för man gör sitt eget spel.  Men på sploder gör man mycket roligare spel. På sploder kan  man  välja på ett skjut spel eller ett spel som är nästan som mario. Så om man väljer skjutspelet så gör man fiender som man ska skjuta på och olika saker man ska fånga. Just nu gör jag ett skjut spel med Celia. Och på sploder kan man göra en egen användare. Man gör en egen användare för att kunna spara sina spel, annars kan man inte spara de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>