Cornelia och Maja om sploder

Sploder är ett program där man gör egna spel man kan göra retro spel man kan göra kriggsspel man kan göra äventysrsspel mm.Vi tyckte att sploder var kul för att det var väldigt lätt och det var roliga figurer och så.
Det var lättare än kodu och kodjo för att det var lättare att göra ”kommandon”.
Sploder var mycket roligare för att det fanns mycket mer grejer att göra det var lättare att spela och det var mycket mer som ett riktigt spel än vad kodu var i kodu var det lite trögt att styra och den stannade upp helt plötsligt och det var bara mycket svårare att förstå. Det fanns tex fiender och vapen och extra liv pengar och massa andra grejer i sploder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>