Emmas tankar om Sploder

Sploder är ett ”game maker spel/program”. Man kan t.ex. göra krigsspel, plattformsspel, hoppspel och överlevnadsspel. När man ska sätta ut saker i sitt spel så ska man dra sakerna dit man vill att dom ska vara med musen. Jag tycker att Sploder är roligare och enklare än Kodu. Sploder är enklare för att sakerna är indelade i bättre grupper/spalter, man behöver inte programmera vilka tangenter man ska spela med och bakgrunden är redan färdig. Sploder är roligare för att man kan göra olika levlar, välja musik till spelen och sätta ut dörrar, spikar/taggar och laser. Sploder är väldigt olikt Kojo, för i Kojo kan man bara göra mönster och man programmerar mer. Jag tycker att Kojo är tråkigare än Sploder. Jag tycker skaparna till Sploder skulle fixa så att man kan markera flera saker och radera dom, för nu kan man bara radera sakerna en och en vilket jag tycker är väldigt jobbigt. Men annars tycker jag att Sploder är bra gjort och väldigt roligt! :D

Det var allt jag ville berätta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>