Nytt projekt: Sploder

Sploder är ett nytt projekt som vi har börjat arbeta med. Det är lite likt Kodu. Man kan göra arcadspel, krigsspel, pussel och en vanlig ”Supermario” typ. Jag tycker att det är jättekul att vi har börjat arbeta med det här. Det är lättare än dom andra programmen vi testat i Kodu och Kojo får man mer utmaningar i det här spelet så gör man en plattform och sedan är man klar. I det här programmerar du ju inte den är redan programmerad att den ska gå. Men det är rätt kul i alla fall även fast man inte programmerar.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>