roliga, tråkiga, konstiga sploder/ sandra

Jag tycker att sploder är ganska konstigt för jag fattar typ ingenting. Men sen så blev det lite roligt för jag gorde ett spel som hette ”impossible game”. Det är lite annorlunda än kodu men det går ut på typ samma sak, att bygga saker och styra gubbar. Mitt spel går ut på att man ska hoppa på stenar som står i luften och om man ramlar ner så ramlar man ner i lava och då dör man. Jag har själv inte klarat det men jag försöker. Det heter impossible game för att det är omöjligt. Det tråkiga är att jag inte har klarat mitt spel än. XD

TESTA SPLODER DET ÄR ROLIGT, TRÅKIGT OCH KONSTIGT!!

SANDRA XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>