Presentation för Javaprogrammerare

World trade center 2

Maja, Cornelia, Ester, Ludvig H, Simon K har varit på World trade center i T centralen och presenterade kojo, kodu och lite sploder. Vi presenterade för Javaprogrammerare. Dom tyckte att det var intressant och bra när vi presenterade. Karin började prata om massa tråkiga grejer tyckte Cornelia och Maja iallafall , vi visste inte om Ester och Ludvig och Simon tyckte det. Maja började först prata om vad hon hade lärt sig, vad som var lätt, roligast och svårast. Sen började Cornelia och Ester prata om kodu och dom visade en instruktionsfilm om hur man lägger till saker, tex gubbar, träd, mark och äpplen. Sen presenterade Ludvig H om kojo han visade en gubbe som åkte skidor och pratade lite om kojo. Sedan pratade Simon K om kojo och visade lite mer om kojo han gjorde en väldigt avancerad presentation så alla Javaprogrammerare blev väldigt chockade och glada och tyckte att det var väldigt intressant . Sen fick vi applåder och vi gick till sofforna och åt godis och drack bubbelvatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>